torsdag 21 augusti 2014

Wannholt en ärkereakionär är ute och cyklar

Martin Wannholt har ju en historik av att motarbeta kollektivtrafik. Se exempelvis: Har Wannholt kört vilse på väg 155. För den som följt hans arbete inom trafikfrågor är det helt uppenbart att han är kvar i ett tänk som kunde passat innan peak-car men som redan då var otidsenligt.

Nu är han väldigt aktuell med ett utspel där han anser sig ha belägg för att Västlänken drabbas av allvarliga fördyringar som hemlighålls. Helt naturligt möts han av fullständig oförståelse från alla håll. Jag är beredd att slå vad med många om höga belopp att han inte har ett enda dugg torrt på fötterna. Jag menar att han rent ut ljuger.

Nu har dessutom någon räknat efter och insett hans chans att få behålla sin kommunalrådspost hänger på personröster. Wannholt (m) är ute efter att få personröster. Det här är ren valtaktik från en reaktionär som vill hålla sig kvar.













1 kommentar:

  1. Utmärkt ledare i Dagens Industri: http://www.di.se/artiklar/2014/8/23/ledare-misstro-tunnelseende-och-biltullar/

    Bra analys i DI. Kollektivtrafikbekämparen Wannholt bidrar inte med något positivt. Hans argumentation att det behövs fyrspårsstationer för att Västlänken ska vara värd att satsa på är rätt igenom falsk. Den är lönsam med det grundförslag som ligger nu. Hans snack om att kostnaderna ovanför jord ligger på kommunen är rent ut sagt dumt, då detta är ett riktigt guldkorn för kommunen då dessa investeringar kommer att förränta sig oerhört starkt så kommunen har inga problem att låna till dem och tjäna pengar.

    SvaraRadera