torsdag 19 mars 2015

Äntligen är Ja till trängselskatt färdigdiskuterat

Kommunfullmäktige i Göteborg har äntligen tagit ett beslut som innebär att det är färdigdiskuterat kring trängselskatten och JA vi får tack och lov behålla den.

Följande kommentar från en medborgare i grannkommunerna tydliggör läget i det breda perspektivet. Skulle KF Göteborg sagt nej så hade det varit djupt odemokratiskt att försöka genomdriva.

Jag trodde man valde politiker som kan jobba för framtiden och helheten? Men Göteborg kanske inte är en del av helheten? Men då så låt knappa 200 tusen styra utvecklingen för 1.6 miljon inv. Det anser inte jag är demokratiskt, med andra ord hela folkomröstningen som invånare i Göteborg tvingade fram är odemokratisk mot resten sv invånarna i regionen. Göteborg är inte ensamt och är en del av regionen. Hur svårt kan det vars att förstå? Ni har politiker som ser detta.


Föjande glädjeyttring med några ord om Nej sidans företrädare får bilda en avslutning. Jag påminner dock om Olof Johansson som bittert ångrade sitt motstånd mot Öresundsbron och den vänlighet vi ändå bör använda när det gäller de som råkade gör ett dåligt val.

Och där small champagnekorken rätt upp i taket. Kampen för VSP, TS och VL är över. Hurra! Tänker Wannholt bidra med något konstruktivt nu och göra rätt för lönen när kampen är över? Tänker Vägvalet göra någon nytta i andra viktiga frågor nu är frågan om trängselskatten är avgjord? Wannholt hotar med att överklaga allt som har med Västlänken att göra. Ska vi skattebetalare betala honom lön för det?

Location:Gustaf Adolfs torg,Göteborg,Sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar