lördag 7 mars 2015

Präglad av korruption, men Frida Boisen

Jag lyssnar på en debatt MEG15, Kampanjjournalistik diskuteras SVT och förskräcks. Frida Boisen ansätts hårt för att en kampanj mot trängselskatt har genomförts på nyhetsplats och hennes försvar är att eftersom Göteborg är präglat av korruption så blir detta en kamp för demokratin. Valet av trängselskatten som profilfråga kring korruption är problematiskt men jag fokuserar på:

Här talar vi om en stad som är präglad av Göteborgsandan, korruption ..
citat av Frida Boisen 



Neapel var en stad som var präglad av korruption när maffian hade den i sitt grepp men är det karakteristiskt för Göteborg med korruption? Är de korruption vi kan förvänta oss i kontakt med stadens myndigheter? Nej Frida Boisen det är det inte! Nej det normala i Göteborg är att tjänstemän är hederliga, att de försöker göra sitt jobb enligt lagar och regler.

Det du säger är, genom att vara så osant, rent skadligt för Göteborg och demokratin.

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Skoj att du sprider en debatt där journalisterna på JA-sidan gör bort sig. Det ökar det journalistförakt som redan finns mot dessa medier. Det är faktiskt häpnadsväckande hur dessa journalister från AB resp. SVT kan trala till begreppen på ett för vanligt folk förvirrande sätt. Frida Boisen imponerade när hon bemötte dessa idioter. Att du tycker att Frida gör bort sig säger ganska mycket om din förmåga att förstå vad som sägs.

    Tack för länken. Den var underhållande. Två pajaser som gör bort sig. Det var väldigt tydligt att de var för trängselskatt. De var faktiskt inte objektiva i sin analys. Men det såg du väl inte.

    SvaraRadera
  3. Johan Nyhus försökte muta Vägvalets ledare. Han får sitta kvar trots detta. Det bevisar att sossarna accepterar sådana metoder. Hur bortförklarar du sådant. Detta är inte det enda exemplet. Det borde du känna till. Eller är det så att du inte läser om det som händer här i Göteborg. Politikerna är inte ärliga. Vi får ständigt bevis för det men du blundar.

    SvaraRadera