söndag 5 september 2010

Ohly med byxorna nere

   När han vill höja skatten för vanliga löntagare och sänka den för fotbollsproffs avslöjar han att han inte tycker att arbete ska löna sig men fotboll ska det. (han har tagit tillbaka förslaget efter 3 månaders övertalning)  Jag undrar vad samhället klarar sig bäst utan, arbetare eller fotbollsproffs? Vänsterns politik med byxorna nere.

    Det är precis som Sahlin som av taktiska skäl sänker skatterna mest för det rikaste pensionärerna när det är de svagaste som drabbats värst. Budskapet är att arbete inte ska löna sig! Det är väl hemskt att någon ska få njuta av resultaten av att ha arbetat hårt. De rödgrönas politik med byxorna nere.

     Läs gärna mer om vilken figur som de rödgröna vill ska vara med och styra Sverige:

http://blogg.gp.se/valbloggen/2010/09/05/lars-ohly-fragas-ut-i-tv/

1 kommentar:

  1. Jag tycker att båda föräldrarna ska ta hand om sitt barn under en längre period vardera och att föräldrarledigheten ska utformas för att få många att göra det. När Ohly bara slänger ur sig snabbrecept om bröstpumpsanvändning för försvara sin hälften, hälften delning för alla så avslöjar han att likformighet är katastrofal för de flesta individer och att valfriheten behöver försvaras.

    SvaraRadera